Hitta din favoritlekplats!

LekplatsenKarta Lekplatsen iPhone

Om du har barn, så känner du förmodligen till lekplatserna i din direkt närhet, vid dagis eller hos mor eller farföräldrarna. Men hur hittar man närmaste lekplats när man är på språng?

Lekplatsen är en app som innehåller lekplatserna ifrån de flesta stora kommuner, så som Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping, Jönköping, Lund, Borås o.s.v. När du öppnar lekplatsen, så får direkt upp de närmaste lekplatser som finns i din direkta närhet (Om din kommun inte är inlagd, så visas ändå den närmaste lekplatsen geografiskt som är listad)

Klicka på knappen “karta” och vips så ser du var alla de närmaste lekplatserna ligger. Klicka på en specifik lekplats för att få reda på mer detaljer eller för att navigera/hitta till lekplatsen utifrån var du är.

Logga in med facebook utan att behöva krångla med lösenord och du får tillgång till att lagra dina egna favoriter, lägga till foton samt rösta/kommentera.

Gå till sida för nedladdning

Parajumpers sale Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl Canada Goose jas