Jobbar du på en kommun?

Er kommuns lekplatsguide kanske redan är klar. 

Det läggs ned hårt arbete att bygga och sköta de offentliga lekplatserna. Sverige är fullt av fina, lekfulla och välskötta lekplatser: de förtjänar att visas upp och användas av många! Mobiltekniken har gjort det möjligt att bygga Lekplatsenappen, en guide som visar upp offentliga lekplatser för invånare och besökare.

 

Kostnadsfri att använda och utan reklam

Det kostar inget att ladda ned lekplatsenappen till sin telefon, och inte heller något att använda den (utöver eventuella datakostnader till mobiloperatören). Vi har valt att inte ta in någon reklam, utan att hålla användarupplevelsen ren och opåverkad.

 

Finns till både iPhone (iOS) och Android (Google Play)

En bra guide kan användas av många! Lekplatsenappen finnas att ladda ned både för iPhone och för telefoner som använder systemet Android. På det sättet täcker vi nästan alla som använder mobilen

 

En helt egen guide, skräddarsydd för er kommuns behov

För den som vill finns det möjlighet att anpassa guiden till kommunens speciella behov, eller till och med utveckla en egen unik guide för er kommun. Man kan till exempel lägga till mer information, använda kommunens grafiska profil, lägga till funktioner för felanmälan av lekplatser osv.

Eftersom grundtekniken redan är utvecklad kan vi erbjuda kommunanpassade guider till låga priser jämför med nyutveckling. Maila [email protected] för att få veta mer.

 

 Vill ni vara med?

Vill ni vara med i lekplatsenappen eller komma i kontakt med oss, fyll i formuläret, så återkommer vi så snart vi kan.

Captcha:
15 + 7 =

Parajumpers sale Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl Canada Goose jas